Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov a súhlas dotknutej osoby so spracovaním osobných údajov.

podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
  1. Prevádzkovateľ

    Prevádzkovateľom internetovej stránky www.zivotopis-online.sk je Tomáš Jakubčin - WEBolution, so sídlom Kvetná 5287/19, 08001 Prešov, IČO: 47054336, Živnostenský register vedený Obvodným úradom v Prešove, číslo živnostenského registra: 750-41004.

  2. Informácie, ktoré spracovávame

    Spracovávame osobné údaje, ktoré nám sami dobrovoľne poskytnete.

    • Údaje z formulárov na účely generovania dokumentov, faktúr a iných formulárov a PDF súborov, ktoré sú podstatou nami poskytovaných služieb
    • Údaje vo Vašom profile
    • Údaje o platbe (vaše meno, e-mailová adresa, fakturačná adresa)
    • Informácie o používaní webových stránok, ako sú stránky, ktoré navštívite a ktoré funkcie sa snažíte zaistiť, aby ste získali najlepšiu skúsenosť na našich webových stránkach.
    • Poskytnuté údaje môžete kedykoľvek zmeniť alebo odstrániť.

  3. Bezpečnosť Vašich údajov

    Všetky informácie sú prenášané technológiou SSL (Secure Socket Layer).

    Informácie o vašich transakciách ani o platobných kartách, nie sú ukladané v našej databáze. Každá transakcia prebieha výhradne cez sprostredkovateľov platieb.

  4. Tretie strany

    Žiadne z vašich osobných údajov a informácií nebudú poskytnuté tretím stranám bez Vášho predošlého povolenia.

    Vaše osobné údaje a životopis môžu byť poskytované pracovným agentúram a zamestnávateľom len v prípade, ak sa zaregistrujete do databázy životopisov CVbase.

    Z databázy životopisov CVbase sa môžete kedykoľvek odstrániť.

  5. Vymazanie údajov

    Máte právo žiadať, aby sme Vaše údaje vymazali.

    • Vymazanie sa netýka údajov, ktoré musíme uchovávať podľa zákona, napr. faktúry za poskytnuté služby.
    • Údaje budú zo serverov automaticky vymazané počas nasledujúcich 48 hodín (maximálna lehota) z dôvodu technických obmedzení.

Súbory cookie

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Funkčné cookies

Takzvané funkčné cookies nie je možné vypnúť, sú nevyhnutné pre základné fungovanie stránky. Bez týchto cookies by boli naše formuláre a stránka nepoužiteľné.

Ide napríklad o cookies používané pre prihlasovanie, ukladanie základných nastavení formulárov či samotné uloženie nastavení cookies.

Analytické cookies

Analytické resp. štatistické cookies používame pre zistenie a analýzu toho, ako sa návštevníci našej stránky správajú, odkiaľ prichádzajú a čo ich zaujíma. V prípade, že analytické cookies zakážete, nebudeme môcť vyhodnocovať niektoré z týchto údajov. Používame ich pri štatistikách a analýze návštevnosti od služby Google Analytics.

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Nastavenia cookies

Nastavenia cookies môžete kedykoľvek upraviť. Odkaz na nastavenia nájdete v pätičke stránky.

Naposledy aktualizované: 07.08.2020